E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Rondvaarten en Botenverhuur D. van der Zandt, Giethoorn

Rondvaarten en Botenverhuur D. van der Zandt
Zuiderpad 14 a
Giethoorn
Overijssel

Rubrieken:
Arrangementen, Botenverhuur, Rondvaarten

www.bootjesingiethoorn.nl

Welkom

Rondvaarten & Botenverhuur Van der Zandt is gelegen in het zuideinde van het mooie dorp Giethoorn, nabij het Centrum. In een schilderachtige omgeving temidden van karakteristieke boerderijen, vele bruggetjes en tal van bezienswaardigheden, vindt u ons. Laat u per boot verrassen door de prachtige natuur van Giethoorn en het rustieke meren-en natuurgebied de Wieden rondom het dorp.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Rondvaarten
  De schipper neemt u mee door de grachten van Giethoorn en vertelt over de geschiedenis van dit mooie dorp en attendeert u op de verschillende bezienswaardigheden.
 • Bootverhuur
  Met een fluisterbootje en een routekaart kunt u zelf het mooie dorp Giethoorn verkennen,waarbij u tevens een bezoek zult brengen aan het Bovenwiede.
 • Gezellig terras
  Rondvaarten & Botenverhuur Van der Zandt beschikt over een gezellig terras gelegen aan het water, waar u terecht kunt voor een kopje koffie met appelgebak, een glaasje fris of een ijsje.
 • Arrangementen
  Giethoorn is meer dan alleen een uurtje varen! U kunt er wandelen, fietsen of een bezoek brengen aan één van de musea. Ook kunt u met (grote) groepen een dagje in Giethoorn vertoeven

  Speciaal voor groepen hebben we een tweetal arrangementen samengesteld. Natuurlijk zijn variaties mogelijk. Neemt u gerust voor meer informatie, prijzen, vroegboekkortingen of suggesties contact met ons op.

Contact opnemen