E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Dierenspeciaalzaak Dobey Zandvoort, Zandvoort

Dierenspeciaalzaak Dobey Zandvoort
Grote Krocht 28
Zandvoort
Noord-Holland

Rubrieken:
Dierenbenodigdheden en Verkoop, Dieren speciaalzaken

Trefwoorden:
Dierenbenodigdheden, Dierenverkoop, Dobey, Hengelsport, Graveren, Dierenspeciaalzaak, Zandvoort, Noord-Holland, Service, Vogels

www.dobey.nl

Dobey dé Dierenspeciaalzaak is een franchiseformule die behartigd wordt door Samenwerkende Dierenspeciaalzaken Nederland BV, kortweg S/D/N B.V. Dobey KabouterDe DOBEY® formule is ruim 10 jaar geleden ontstaan vanuit een aantal winkeliers die op zoek waren naar een samenwerkingsverband. Samenwerking zou veel voordelen bieden, onder andere op het gebied van inkoop en marketing. Ook in andere branches (drogisterijen, supermarkten en bakkerijen, etc.) zag men dat deze nieuwe ontwikkeling goede resultaten boekte. De concurrentiepositie werd als zelfstandige steeds moeilijker, hetgeen ertoe leidde dat men naar een gezamenlijke oplossing moest. Daarnaast merkte men dat het prettig was om met z’n allen te discussiëren over de bedrijfsvoering. En niet te vergeten, dat men van anderen kan leren. Deze samenwerking groeide al snel uit. Toen moest er nagedacht worden over een logo, want één ding is duidelijk: het logo speelt een belangrijke rol als het gaat om de uitstraling van een formule.

Contact opnemen