E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Aerge Grafisch Bedrijf BV, Meppel

Aerge Grafisch Bedrijf BV
Industrieweg 5
Meppel
Drenthe

Rubrieken:
Drukkerijen, Drukwerk

Trefwoorden:
Drukwerk, Drukkerij, Aerge, Grafisch, Digitaal, Printen, Full-colour, Meppel, Hoogeveen

www.aerge.nl

Wat is de kracht van AERGE?


"Als je het mij vraagt flexibiliteit, vakmanschap en ondernemerschap. Ze zitten bij ons om de hoek, dat is een voordeel als je even snel wilt overleggen. Maar buiten dat gebeurt het regelmatig dat Roelof Glastra plotseling met een complete gevouwen dummy en alternatieven bij ons binnenstapt. "Even bespreken", zegt hij dan. Daar heb je wat aan! Het draagt ook bij aan ons kwaliteitsniveau naar onze klanten. Onze klanten profiteren hier in zeker zin ook weer van. Doordat AERGE alternatieven aandraagt die kostentechnisch interessanter zijn, maar kwalitatief hetzelfde effect behalen, kunnen ook onze klanten hiervan profiteren."

"Ze begrijpen ook heel goed dat je af en toe iets extra's voor je klanten moet doen. Als dat betekent dat er een productie binnen 2 dagen gerealiseerd moet worden, doen ze hun uiterste best dit voor elkaar te krijgen. En tot op heden is dit nog altijd gelukt. Ze begrijpen heel goed dat ook zij zelf daar belang bij hebben, uiteindelijk doen wij het samen!"

"Ook flexibel omgaan met nieuwe kansen is aan AERGE wel toevertrouwd, soms moet je als ondernemer een extra risico nemen om uiteindelijk een leuke opdracht te krijgen. Misschien kunnen wij daarom wel zo goed met Roelof en zijn medewerkers opschieten?!"


M.P. Turksma, Turksma & Partners erkend reclamebureau bv

Contact opnemen