E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Falcon financieel management B.V., Alkmaar

Falcon financieel management B.V.
Van der Kaaijstraat 64
Alkmaar
Noord-Holland

Rubrieken:
Financieel Adviesbureau

Trefwoorden:
Boekhouding, Administratiekantoor, Fiscaal, Advies, Financieel

www.falconfinancieelmanagement.nl

Over Falcon

Falcon financieel management is administrateur en adviseur met een pakket diensten voor het MKB en de ZZP-er. Ons doel is de ondernemer en zijn bedrijf van adequate administratieve ondersteuning en financiële informatie te voorzien, zodat directe (bij)sturing mogelijk is.

Falcon is opgericht door financiële professionals vanuit de wetenschap dat betrouwbare en tijdige managementinformatie voor het aansturen van een onderneming van groot belang is.
De diensten van Falcon:

  • Het tijdig en exact registreren van uw administratie
  • Het verstrekken van financiële informatie die makkelijk te lezen is
  • Het verzorgen van al uw noodzakelijke aangiftes
  • Het verstrekken van fiscaal en financieel advies

Wij maken gebruik van de laatste ontwikkelingen in automatisering en internet. Onze tarieven zijn voordelig en transparant opgebouwd.

Contact opnemen