E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

IJzerhandel C Wessel, Rotterdam

IJzerhandel C Wessel
Kleiweg 100B
Rotterdam
Zuid-Holland

Rubrieken:
IJzerhandel, Ijzer -en Metaalhandel

Trefwoorden:
IJzerhandel, Balkondoek, Hordeuren, Koolmonoxidemelder, Sanitair artikelen, Tuinartikelen, Pvc koper materialen, Elektrisch gereedschap, Naamplaten, Sleutelservice slotenservice

www.ijzerhandelwessel.nl

IJzerhandel C Wessel

Bij IJzerhandel C Wessel vind je alles op gebied van doe-het-zelf, zoals verf, (merk)gereedschap, kwasten, kitten en dergelijke. Kom ook eens een kijkje nemen in de winkel aan de Kleiweg 100b te Rotterdam, telefoonnummer 010-4187331.

Uiteraard beschikt IJzerhandel C Wessel over een verfmengmachine. Ook buigen zij gordijnrails in elke gewenste hoek, sleutelservice, schaatsslijpmachine (noren en hockey), graveren zij naamborden en plaatsen veiligheidssloten in Rotterdam en omgeving. Ook levert IJzerhandel C Wessel kokosmatten in elke maat en verschillende kleuren.

IJzerhandel C Wessel wenst u veel plezier met winkelen op de website en probeert u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen.

Contact opnemen