E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Mesman Metaalbewerking, De Zilk

Mesman Metaalbewerking
Zilkerduinweg 66B
De Zilk
Zuid-Holland

Rubrieken:
Metaalconstructies

Trefwoorden:
Metaalbewerking, Metaal, Metaalconstructies, Constructief, Plaatbewerking, Bedrijven, Particulier, Zuid-Holland

www.mesman-metaalbewerking.nl

Mesman Metaalbewerking

Mesman metaalbewerking is een jong bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van lichte plaat en metalen constructiewerkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervaardigen van frames en ornamenten voor de openhaarden branche. Daarnaast kunnen wij vrijwel alle vraagstukken voor u oplossen als het om kleine metalen constructies gaat.

Wij zijn een niet verspanend bedrijf, wat inhoud dat er geen draai en/of freeswerkzaamheden plaats vinden. Kortom, wij kunnen veel voor u betekenen als het om lichte metalen constructies gaat die in onze werkplaats vervaardigd kunnen worden. Het product wat wij voor u kunnen maken, kan door derden voorzien worden van een beschermde of weersbestendige finish.

Contact opnemen