E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Scheepsbetimmering H.J. van der Neut

Scheepsbetimmering H.J. van der Neut
Tappersweg 65
Haarlem
Noord-Holland

Rubrieken:
Scheepsbetimmeringen, Scheepsbouw en Reparatie, Scheepsbouw

Trefwoorden:
Onderhoud, Reparatie, Nieuwbouw

www.hjvanderneut.nl
www.northbeach.nl
www.northbeachjachten.nl

Scheepsbetimmering H.J. van der Neut in Haarlem voor nieuwbouw, onderhoud en reparatie van jachten

Zoekt u een professionele jachtenbouwer, die ook reparatie en onderhoud voor u verzorgt? Neem dan contact op met Scheepsbetimmering H.J. van der Neut in Haarlem. Het is een bedrijf met veel ervaring, waar u ook terecht kunt voor verhuur van schepen. Een specialisme is ontwerpen en bouwen van de North Beach types NB24, NB29 en ook de NB35. Voor traditionele en klassieke restauraties van uw schepen of mechanische en elektrische installaties bent u bij Scheepsbetimmering H.J. van der Neut aan het juiste adres. Meer informatie? Neem gerust contact met ze op. Henk van der Neut heeft de antwoorden op al uw vragen.

Unieke modellen verlaten de scheepswerf

  • Ontwerpen en bouwen van North Beach modellen
  • Het doen van jacht- en scheepsbetimmeringen, ook repareren
  • Restaureren, verhuren en het onderhouden van schepen
  • Uitvoeren van schilder werkzaamheden
  • Mechanische en elektrische reparaties verrichten

Vaargebieden tot aan de Engelse oostkust

De North Beach 24 en North Beach 29 en de North Beach 35 zijn zeewaardige schepen, ontworpen door Frans Cobelens met een 'Engelse' uitstraling. Het rompontwerp is gebaseerd op de eveneens door Cobelens ontworpen Woodpecker, een boot waarmee de ontwerper zelf decennia lang heeft gevaren. Met hun variabele diepgang, een makkelijk strijkbare mast en de mogelijkheid droog te vallen komt vrijwel elk water binnen uw bereik. Mogelijke vaargebieden strekken zich uit van Friesland via het IJsselmeer en de Wadden tot de Engelse oostkust. De schepen hebben een volwaardig interieur dat is voorzien van vijf slaapplaatsen.

Prachtig ontwerp van stabiele schepen

Elk type zeiljacht heeft zijn eigen specificaties. Het ontwerp van de NB24 en NB29 is breed op de waterlijn en heeft behoorlijk harde klimmen zodat hij veel vormstabiliteit heeft. Een goede vormstabiliteit is belangrijk omdat er een ondiepe aangezette kiel met midzwaard is toegepast. De North Beach 35 is evenals zijn broeders een kotter. Dit wil zeggen dat er vóór de mast twee zeilen gevoerd worden. Bij de North Beach 35 staat het voorste zeil op een boegspriet. Hoewel dit zeil niet overlapt met het grootzeil is het zo groot en de aspectverhouding zo gering, dat het meer lijkt op een hoog opgesneden genua dan op een kluiver. Voor de kenners is dit duidelijke taal.

Neem voor meer informatie en een afspraak contact op met Scheepsbetimmering H.J. van der Neut: mobiel 06-54623237.

Scheepsbetimmering H.J. van der Neut, Haarlem

Contact opnemen