E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Stoeterij Buitenzorg

Stoeterij Buitenzorg
Ressensestraat 7
Bemmel
Gelderland

Rubrieken:
Paarden - Stoeterijen & Fokbedrijven, Hengstenhouderijen

Trefwoorden:
Fokkerij, Stoeterij, Blessure, paarden, Gynaecologie, Dierenartsen, Revaliedatiecentrum, Medisch, Raspaarden, Pensionstal

www.stoeterijbuitenzorg.nl

Wij hebben 3 dierenartsen werkzaamheden op onze paardenfokkerij. U kunt terecht bij ons voor castratie, afveulenbegeleiding. Ook geopend met vakantie periode.

06-29553536 van bedrijfsleider Edwin Bos.

06-53345952 van Drs. Jan Nas

KI station
Bij ons kunt u terecht om uw merie te laten dekken, met vers, verzend of diepvries sperma. Hierdoor kunt u kiezen uit een groot aanbod van hengsten.

Op Stoeterij Buitenzorg staan ook een aantal hengsten live tot uw beschikking, meer informatie hierover kunt u vinden onder het menu item hengste

Afveulenen

Bij ons kunt u terecht als u uw merie op verantwoorde wijze af wilt laten veulenen. Wij kunnen uw merrie door middel van een zeer betrouwbaar afveulensysteem dag en nacht bewaken. Zodoende is er altijd deskundige begeleiding aanwezig bij de geboorte van uw veulen. Verder is er altijd een dierenarts oproepbaar die snel ter plaatse kan zijn.Opfok
Voor het vervolg van de fokkerij kunt u ook bij ons terecht, zo bieden wij de mogelijkheid om uw merrie met veulen bij ons in de groep te laten lopen, zodat de veulens al van jongs af aan met elkaar kunnen spelen.

Na het spenen kunnen de veulens bij ons in opfokgroepen geplaatst worden, de groepen worden in loopstallen gehuisvest en gaan dagelijks naar buiten. Het vele bewegen en het contact met elkaar is goed voor de algehele ontwikkeling van het veulen.

DAP Nas
Dierenartsenpraktijk Nas is ook gedeeltelijk gehuisvest op Stoeterij Buitenzorg, Bijna dagelijks worden alle mogelijke rassen van paarden klinisch en/of röntgenologisch gekeurd. Op woensdagavond, half acht en zaterdagmiddag, half twee is er spreekuur voor paarden. In het dekseizoen is er elke ochtend een dierenarts aanwezig voor het opvoelen of scannen van fokmerries.

Harm Peters Dental Horsecare
Ook is het mogelijk een afspraak te maken om uw paard door gebitsverzorger Harm Peters deskundig te laten controleren.

Op Stoeterij Buitenzorg verzorgen wij de opfok van gespeende veulens tot een- of tweejarige paarden in middelgrote groepen.

Zomer en winter beweging in uitstekende weiden met inloopstallen. Onbeperkte beschikking over ruwvoer.En juiste toevoeging van krachtvoer waarin calcium, vitamines en mineralen.

Niet voor niets wonnen reeds vijf Buitenzorg-paarden de Nederlandse dravers Derby.

www.stoeterijbuitenzorg.nl

Contact opnemen