E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

't Bosch Kwartiertje, Den Bosch

't Bosch Kwartiertje
Korte Putstraat 1 G
Den Bosch
Noord-Brabant

Rubrieken:
Restaurants

Trefwoorden:
Restaurant, Den, Bosch, Kwartiertje, Noord-Brabant

www.boschkwartiertje.nl

Restaurant 't Bosch' Kwartiertje is gevestigd in de oude, romantische binnenstad van 's-Hertogenbosch op slechts 100 meter van de prachtige Sint-Janskathedraal.

In het restaurant wordt u op een hartelijke manier ontvangen en kunt u gedurende een overheerlijk 3-gangen keuze menu niet alleen genieten van Bourgondisch verwennen, maar ook maakt u kennis met de ouderwetse Brabantse gastvrijheid.Op de begane grond vind u 22 zitplaatsen en op de eerste verdieping nog eens 60. Op verzoek van u kunnen wij voor u ook een buffet, een brunch of andere activiteit verzorgen.

Op onze website kun u de gezellige sfeer al proeven. Hier vindt u overigens ook onze menukaart terug. Iedere 3 maanden (heerlijke seizoen gerechten) wordt deze kaart vernieuwd met nieuwe culinaire smakelijkheden. Informeer gerust naar onze mogelijkheden, dan zorgen wij ervoor dat u een 'betaalbare ouderwets gezellige' avond heeft.

Graag tot ziens in 't Bosch' Kwartiertje


Contact opnemen