E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Restaurant Parels, Haarlem

Restaurant Parels
Oude Groenmarkt 8
Haarlem
Noord-Holland

Rubrieken:
Restaurants

Trefwoorden:
Restaurant, Haarlem, Noord-Holland, Nederland

www.parelshaarlem.nl

Restaurant Parels


PARELS eten & drinken

Je vindt "Parels eten & drinken" midden in het oude centrum waar je nooit hoeft te zoeken naar een leuk café of goede eetgelegenheid en waar je altijd een parkeerplaats vindt.
Slenteren door de smalle straatjes en langs de prachtige grachten, winkelen in Nederlands beste winkelstad, het bezoeken van de vele musea, het genieten van de gemoedelijke sfeer van Haarlem maken van de stad tot een ware trekpleister. Met het uitzicht op de Grote Sint Bavo Kerk is de locatie van Parels overweldigend. Vanaf het terras toornt de kerk boven u uit en kijkt u in de winkeltjes die onder in de kerk gevestigd zijn."Parels eten & drinken" is een gezellig restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke  lunch of diner, maar ook voor een borrel met een hapje kunt u bij Parels terecht. De gerechten van Parels zijn Frans, internationaal georiënteerd en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Bij Parels bent u van harte welkom met groepen, een gezellige avond met vrienden of een romantisch avondje met zijn tweeën. Elke dinsdagavond kunt u genieten van klassieke gitaar muziek onder het genot van een heerlijke maaltijd of gewoon lekker aan de bar met een drankje.

Na een succesvol eerste jaar besloten de eigenaren de naam in Juni 2010 te veranderen van “Eetcafé Parels” naar “Parels eten & drinken” omdat zij vinden dat parels meer is dan alleen een eetcafé. De inrichting is smaakvol aangepast om de ideeën die ze voor ogen hebben te kunnen verwezenlijken. Ze zijn op zoek naar een goede kwaliteit van eten en drinken die in verhouding staat met de prijs.
Een vriendelijk, vakkundige bediening die u laten merken dat ze graag goed voor u zorgen. Een ongedwongen sfeer waardoor u met veel plezier aan Parels terug zult denken en het zeker de moeite vindt om snel weer eens terug te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen