E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

North Beach Jachten

North Beach Jachten
Tappersweg 65
Haarlem
Noord-Holland

Rubrieken:
Scheepsbetimmeringen

Trefwoorden:
Onderhoud, Reparatie, Nieuwbouw

www.hjvanderneut.nl
www.northbeachjachten.nl

North Beach Jachten, Haarlem

U kunt terecht bij North Beach Jachten voor verschillende soorten jachten. De zeewaardige schepen North Beach 24 en North Beach 29 zijn ontworpen door Frans Cobelens. Deze jachten hebben bijna een 'Engelse' uitstraling. Cobelens vaart zelf al ruim 20 jaar met de Woodpecker, waarvan het rompontwerp gebruikt is voor de eerste besproken North Beach Jachten.

Een van de sterke kwaliteiten van de North Beach Jachten is de vormstabiliteit. Dat is van belang omdat een ondiepe aangezette kiel met midzwaard is toegepast. Die aangeboute dooskiel van 15 cm breed, is van 12 mm dik staal met een zool van 20 mm dik staal. Het vol laminaat zwaard heeft voldoende ballast om het naar beneden te houden waarbij het geen rol speelt in de stabiliteit.

U kunt ook bij ons terecht voor de North Beach 35. Deze is lichter en comfortabeler. Zaakvoerder van North Beach Jachten is de heer Van der Neut. Hij bouwt de boten op een eigen werf in Nederland. De romp van de NB35 is van hout-epoxy of van aluminium in tegenstelling tot de NB24 en de NB29.

Contact opnemen