E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

B.C.U. Schoonmaakdiensten, Utrecht

B.C.U. Schoonmaakdiensten
Auriollaan 118
Utrecht
Utrecht

Rubrieken:
Schoonmaakbedrijven, Schoonmaakservice

Trefwoorden:
Schoonmaakdiensten, Schoonmaakbedrijf, Schoonmaakservice, Kantoren, Bedrijven, Particulier, Scholen, Flatgebouwen, Utrecht

www.bcuschoonmaak.nl

B.C.U. Schoonmaakbedrijf

De organisatiestructuur van B.C.U. Schoonmaakbedrijf is transparant. Offertes zijn duidelijk, afspraken betrouwbaar en schoonmaakprogramma’s plus frequenties overzichtelijk. Daarnaast is er sprake van een doelgerichte en snelle communicatie met korte lijnen.

Een constante kwaliteit levert B.C.U. Schoonmaakbedrijf door goed opgeleide medewerkers, plus een persoonlijke en directe benadering. Bij de selectie van nieuwe medewerkers hanteren zij als criteria motivatie, ervaring en betrouwbaarheid. Door te investeren in opleidingen en intensieve begeleiding op de objecten, worden nieuwe medewerkers op vakkundige wijze ingewerkt.

B.C.U. Schoonmaakbedrijf biedt de volgende diensten aan:

  • Glazenwassen
  • Tapijt- en meubelreiniging
  • Reinigen en conserveren van harde vloeren
  • Levering van sanitaire benodigdheden
  • Reiniging van computers en randapparatuur
  • Reiniging van verticale en horizontale lamellen
  • Hand- en spandiensten binnen gebouwbeheer
  • Plantenverzorging

Kijk voor meer informatie op de website

Contact opnemen