E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

THS Scooter & Parts

THS Scooter & Parts
Haagdijk 45
Breda
Noord-Brabant

Rubrieken:
Scooteronderdelen

Trefwoorden:
THS, Bromfietsonderdelen, Reparaties, Tweedehands Scooters, Scooter servicebeurt, Tweetakt Scooters, Viertakt Scooters, Scooters, Bromfietsen

www.ths-scooter-parts.eu

THS Scooter & Parts, Breda

Schade expert voor scooters en bromfietsen

Wij verkopen uitsluitend tweedehands scooters en bromfietsen. Bij aanschaf van een tweedehands scooter of bromfiets krijgt u bij ons 3 maanden garantie op de motor. Ook voor al u reparaties van alle merken 2 Takt of 4 Takt repareren wij vakkundig. Alvorens een reparatie uit te voeren wordt eerst met de klant besproken wat er gedaan moet worden en wat de kosten daar van zijn.

Ook stellen wij schaderapporten op van de schade aan uw scooter of bromfiets voor de verzekering. We hebben ook een ophaalservice,  voor als hij weer eens niet wilt starten of als u een lekke band heeft. De Ophaal Service voor heel Breda wordt 10 euro voor gerekend, buiten de kosten van de reparatie. De Ophaal Service is ook voor buiten Breda, maar daar zijn andere tarieven voor.

Contact opnemen