E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Marcel Klop Transport, Oosterhout

Marcel Klop Transport
Keizersdam 3
Oosterhout
Noord-Brabant

Rubrieken:
Transport en Vervoer, Transportbedrijven, Transport, Transport & Logistiek

Trefwoorden:
Wegtransport, Zeevervoer, Container

www.internationaal-zeecontainer-transport.nl

Marcel Klop Transport

Transport diensten

Bij Marcel Klop kunt u terecht voor verschillende vormen van containervervoer, waarvan de meest bekende zeecontainer transport. Vanuit Rotterdam vervoert Marcel Klop zeecontainers door de Benelux en Duitsland. De rest van West-Europa ligt ook binnen de mogelijkheden.

Marcel Klop Transport verzorgt al uw wegtransport. Sinds 2006 rijdt hij met verschillende cargo’s door West-Europa. De focus ligt op het vervoeren van zeecontainers, maar het vervoer van vliegtuig cargo is ook mogelijk. Bij Marcel Klop Transport bent u verzekerd van betrouwbare transport en persoonlijk advies over uw transportzaken.

Marcel Klop Transport werkt met Scania 164L 480 pk vrachtwagens. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact opnemen