E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

XXLV Boekproducties

XXLV Boekproducties
Palestrinalaan 977
Zwolle
Overijssel

Rubrieken:
Uitgeverijen

Trefwoorden:
Eindredactie, Productiebegeleiding, Tekstredactie, Boekproductie, Projectbegeleiding, Redactie, Verhalen, Schrijven, Beeldredactie, Tekstschrijver

www.xxlv.nl

XXLV Boekproducties, Zwolle

Van tekst tot boek

U had een idee voor een boek en u heeft de teksten geschreven. Ook heeft u het bijbehorende fotomateriaal en/of de animaties af. Dan rest de vraag: Hoe nu verder? XXLV is het antwoord! Bij XXLV kunt u op aan van onze jarenlange ervaring als uitgeverij en een groot netwerk van vakmensen die uw boek realiseren.

Het bedrijf

Loes Visch is met hart en ziel verknocht aan het boekenvak. Zij heeft vier jaar van 1996 tot 2000 de opleiding Boekhandel en Uitgeverij aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd en deze succesvol afgesloten. Loes Visch deed tijdens haar studie al ervaring op bij een uitgeverij. Bij Uitgeverij Waanders heeft zij gewerkt als redacteur kunstboeken.

Na de studie werd het tijd om een eigen bedrijf te beginnen. Loes Visch heeft haar liefde voor het boekenvak vertaald naar XXLV boekproducties. XXLV Boekproducties is gevestigd in Zwolle, Overijssel.

Diensten

Voor alles wat te maken heeft met het uitgeven van een boek kunt u terecht bij XXLV Boekproducties. Wij bieden onze klanten een totaalconcept. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens ons portfolio. Meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen