E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Hondenuitlaatservice Dogs Paradise, Amsterdam

Hondenuitlaatservice Dogs Paradise
Lex Althoffstraat 15/HS
Amsterdam
Noord-Holland

Rubrieken:
Uitlaatimporteurs en Uitlaatservice

www.dogsparadise.nl

 

Dogs Paradise!

Hierbij wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Simone Bakker en ik ben zowel de eigenaresse van Dogs Paradise als degene die de honden uitlaat. Ik ben een enthousiaste hondenliefhebster. Ik heb ruim drie jaar ervaring opgedaan als assistente bij een dierenpraktijk. Daarna heb ik enige jaren gewerkt voor een hondenuitlaatservice. Ik heb nu, sinds enige jaren, een eigen hondenuitlaatservice. Ook heb ik een lief zoontje.

Ik ben in het bezit van drie lieve honden, een Shih-Tzu teef genaamd Indy, (10 maanden) Shih-Tzu teef genaamd Bleubell (5 maanden) en een American Stafford terriër genaamd Darko, reu van 11 jaar.

Dogs Paradise is er om uw hond een heerlijke wandeling te bezorgen in deze gehaaste en drukke maatschappij.

Wat is het voordeel van een hondenuitlaatservice?

Met name de laatste jaren merk ik steeds meer, dat huishoudens waarbij beide partners werken of een alleenstaande met een drukke baan, het vervelend vinden dat de hond de hele dag alleen thuis zit. En dat er vaak gezocht wordt naar een oplossing om de hond de juiste en welverdiende aandacht te geven. Ik kan u daarbij helpen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw hond de hele dag alleen thuis zit. Want ik zorg ervoor dat uw hond een ochtend of een middag een wandeling van ruim 1,5 uur krijgt (exclusief reistijd). Uw hond kan dan uitbundig spelen of zwemmen met andere soortgenoten. Zo ontstaat er zijn eigen vaste hondenclubje. Daarnaast zal uw hond door het omgaan met meerdere honden socialer blijven of worden. Uw viervoeter wordt thuis of op het werk opgehaald. Het vervoer gebeurt in een bus met een speciaal aangebracht ventilatiesysteem. En natuurlijk wordt de hond ook weer teruggebracht .

De 1e keer: U zal zich afvragen, hoe de eerste keer in zijn werk gaat!

De 1e keer zal op proef zijn. Ik kijk dan of uw hond zich prettig voelt en zich kan aanpassen aan de andere honden. Mocht dit in de ene groep niet gaan dan krijgt uw hond "een herkansing" in de andere groep. De honden worden in de principe allemaal los uitgelaten, tenzij anders afgesproken is. Echter de eerste keer blijft de hond aangelijnd.

Uw lieveling kan eenmaal per dag of meerdere dagen per week of zelfs de hele dag mee uit wandelen!

Mocht uw hond zich onverwachts bezeren, dan ben ik er om de eerste hulp toe te passen. Indien nodig zal ik naar de dierenarts gaan om uw hond te laten behandelen.

Bent u inmiddels enthousiast geworden neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Ik kom dan bij u thuis voor een intakegesprek en een ontmoeting met uw viervoeter. In dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken.

 

Verzorgingsgebied

 

Over het algemeen rij en haal ik de honden op in de ochtend rond het Confectie centrum, Koningin Wilhelminaplein .

Ook kom ik in de buurt van Amsterdam-Zuid en rij een stukje de Stadhouderskade op.

 

Waar wandelen wij!

Ik loop tweemaal per dag een ronde in Spaarnwoude. Dit is een prachtig recreatiegebied bij Haarlem. Daar ben ik soms wat beperkt met het wandelen maar, dan ga ik meestal lekker ballen met de honden waar ze zich helemaal in uitleven.

 

 

Contact opnemen