E-mailgids.nl
Nieuws

U vindt het wél met www.e-mailgids.nl: de snelste zoekpagina voor zakelijke e-mailadressen en websites!

Op zoek naar het e-mailadres van uw favoriete restaurant voor het online reserveren van een tafeltje voor twee? Of voor het bestellen van een kleurrijk boeket bij de bloemist in uw woonplaats? www.e-mailgids.nl vindt het voor u! Onze database bevat de e-mailadressen, URL's en telefoonnummers van een groot aantal winkels en bedrijven in Nederland. Via eenvoudige trefwoorden - soms is één woord al voldoende - leidt onze site u in een muisklik naar het online adres dat u zoekt. Succes!

Bedrijfsgegevens

Geusje's Stee Zorgboerderij, Nieuwe Tonge

Geusje's Stee Zorgboerderij
Korteweegje 52
Nieuwe Tonge
Zuid-Holland

Rubrieken:
Zorgboerderij, Gehandicaptenzorg

Trefwoorden:
Peuterochtenden, Alleenstaanden, Dagbesteding, Verstandelijke beperking

www.zorgboerderijgeusjesstee.nl

Zorgboerderij Geusje's Stee

Zorgboerderij Geusje's Stee biedt sinds 13 november 2010 dagopvang aan voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of probleemgedrag. Vanaf mei 2011 bieden zij ook in de weekenden en vakanties logeren aan.

De zorg

Zorgboerderij Geusje's Stee biedt op dit moment dagopvang aan kinderen met een verstandelijke beperking en/of probleemgedrag in de leeftijd vanaf 7 jaar. In uitzonderlijke gevallen hebben zij enkele plaatsen beschikbaar voor jongere kinderen. Lees meer over:

De boerderij

Op de boerderij vind je de volgende dieren: stieren, 4 pony's,  konijnen,  cavia's, varkens, kippen, katten, 2 honden, 2 schapen en een mini big. Achter op het erf heeft Zorgboerderij Geusje's Stee land waar zij een moestuin aanleggen, zodat ze ook wat werkzaamheden op het land kunnen verrichten.

Wilt u meer weten over wat Zorgboerderij Geusje's Stee voor uw kind(eren) kan betekenen? Neem dan gerust contact op of kom eens langs om te kijken. U bent van harte welkom!

Contact opnemen